Leilighetene

Fellesområdet

Bygget i Nordre gate 20-22 består av seks etasjer med leiligheter og helt øverst en syvende himmel av en takterrasse. Utsikten ut mot det øvrige Grünerløkka vil bli helt fantastisk. Slik takplass er ganske unikt i dette boområdet. Her vil beboere med grønne fingre kunne få mye å henge fingrene i, for eksempel kortreiste grønnsaker. Trær, planter og grønne områder vil prege både taket og den godt skjermede bakgården. Det vil vokse og gro både vertikalt og horisontalt. Veggene i massivtre og alt det grønne vil gi beboerne et behagelig pusterom midt på Grünerløkka.

Leilighetene

Vi bygger i alt 37 leiligheter. Alle er gjennomgående. Den miljøvennlige bærekonstruksjonen i massivtre vil vise seg fra sin beste side på utvalgte vegger inne i de store leilighetene. Furugulv kommer som standard. Kjøkkenet er fra HTH, med integrerte hvitevarer, hvit benkeplate og lyse fronter. Baderommene har grå fliser, med innfelte speil og downlights, god plass i skuffene og opplegg for vaskemaskin.

2-roms leiligheter på ca 40 m2

Alle de minste leilighetene får fine vindussmyg og en hyggelig sittebenk i forlengelsen av kjøkkenet. Alle har utsikt ut mot Nordre gate. Noen av leilighetene har balkong slik vist i eksempeltegningen under, de andre vil få store vinduer og en fransk balkong ut mot Nordre gate.

*Eksempel på planløsning

4-roms leiligheter fra 70 til 92 m2

Disse romslige leilighetene kommer i ulik utforming og med ulik plassering. Noen av dem ligger ut mot Nordregate, andre er plassert mot bakgården i det indre bygget. Alle har balkong.

*Eksempel på planløsning

Salg ved

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
Telefon: +47 951 56 615
E-post: andreas@roislandco.no

Nordre Gate Nordre Gate

Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo
Telefon: +47 21 04 32 32
E-post: post@roislandco.no